Ekströms konsthandel har gamla anor

Ekströms konsthandel har gamla anor

Ekströms konsthandel som ligger centralt i Västerås har riktigt gamla anor. Konsthandelns grundades redan på 1800-talet, närmare bestämt år 1898, då som ett glasmästeri. Med tiden började man arbeta med även andra tjänster som inramning av tavlor och konstförsäljning.

Nuvarande familjen som driver Eksröms konst har gjort det sedan 1950-talet. Konsthandeln ligger på Köpmangatan 5 i Västerås, centralt och bra för västeråsarna. Konsthandeln är mycket populär och tar in verk från både lokala konstnärer och konstnärer som lever utanför Sverige.

Personalen hos Ekströms konst är mycket lyhörd för kundernas behov och vill gärna att kunderna ska återkomma. Deras mål är att du ska känna dig trygg med dina konstköp och att konsten ska kunna ge dig glädje i många många år därför erbjuder de dig 1-års bytesrätt.