Städning av villor i Täby

Städning av villor i Täby

Skinande Hem erbjuder städning av villor i Täby, Åkersberga, Vaxholm och Nacka. Oftast börjar man med att ses och prata ihop sig kring hur kunden vill ha det städat, vilka ytor som ska rengöras och hur ofta städningen ska ske.

Därefter utför Skinande Hem en provstädning som ger kunden möjlighet att känna efter om hen är nöjd med städningen. Smärre justeringar av vad som ska städas görs ibland och när kunden känner sig 100% nöjd tecknas ett städabonnemang.

Städabonnemang är oftast det bästa sättet att lösa städning med. Kunden får det rent och fint på de tider som passar hen bäst. Många väljer städning varje vecka andra väljer att får huset rengjort varannan vecka. Skinande Hem är flexibla och möjligheterna till hur ofta man vill få städat är många.