Hårtransplantation i Stockholm

Hårtransplantation i Stockholm

Visst är det skönt att slippa åka utomlands och ändå få ett bra pris för sin hårtransplantation. Vissa länder, bland annat Turkiet lockar med låga priser på hårtransplantationer men det är sällan en bra idé att ge sig iväg på resa för att få håret fixat.

Kvalitén på en hårtransplantation är oerhört viktig och det bästa du kan göra är att vända dig till en rekommenderad kirurg. Ilter Clinic i Stockholm har många års erfarenhet av hårtransplantationer och är ledande inom FUE IM tekniken.

FUE IM innebär att man använder små verktyg som gör minsta möjliga trauma på patienten. Det blir oftast ingen ärrbildning alls, i enstaka fall kan det bli någon liten sårskorpa men det läker inom några dagar.

Andra fördelar med att göra sin hårtransplantation i Stockholm är tryggheten att kunna besöka sin läkare inför operationen och få personlig rådgivning. Läkaren följer dig sedan genom hela processen, före, under och efter operation. Du har lätt för att göra återbesök och kan känna dig trygg med den behandling du får.