Bokslut i Västerås

Bokslut i Västerås

Bokslut är inte det lättaste man kan pyssla med, särskilt inte om man inte har en bra och relevant utbildning för ändamålet. Söker du någon som kan hjälpa dig med bokslut i Västerås så kan du med fullt förtroende vända dig till JP Ekonomiservice.

Joakim Persson som driver Ekonomiservice byrån i Västerås har arbetat med bokslut i många år. Han har stor erfarenhet av bokslut för enskilda firmor, handelsbolag (HB)och även aktiebolag (AB).

Det kan både vara tidsödande och krävande att arbeta med årsredovisning och bokslut. Ta hjälp av Joakim Perssons Ekonomiservice istället för attt kämpa med detta själv, de utbildar sig ständigt för att följa med i utvecklingen av nya regler.

Om vi sköter er bokföring så kan ni känna er extra trygga i att allt blir rätt och minimerar tiden för ert bokslut.