Röd nålfiltsmatta

Röd nålfiltsmatta

Den röda mattan är ett av de mest kända inslagen i Oscarsgalan. Det är där stjärnorna går före föreställningen och det är alltid en glamorös tillställning. I år förväntas några av Hollywoods största namn pryda den röda mattan, däribland Angelina Jolie, Brad Pitt och George Clooney.

Ett evenemang med röda mattan är inte komplett utan en lyxig matta av nålfilt! I år kommer Oscars röda matta att bli ännu mer glamorös med en handgjord matta av nålfilt. Vårt team av begåvade konstnärer är upptagna med att skapa ett unikt mästerverk som kommer att få stjärnorna att känna sig ännu mer speciella.

Nålfiltning är en unik konstform som innebär att man använder en speciell nål för att peta ihop ullfibrer. Detta skapar ett mjukt, luddigt tyg som är perfekt för mattor. Vårt team av konstnärer har många års erfarenhet av att skapa fantastiska nålfiltmattor för stora evenemang.

Vi kan skapa vilken design som helst, från en enkel rand till ett komplext mönster. Vi kan till och med skapa en kopia av den verkliga röda mattan! Vårt team är redo att samarbeta med dig för att skapa den perfekta nålfiltmattan för ditt evenemang. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov!