QuickNet köper Affinity Telecom

QuickNet köper Affinity Telecom

Affinity Telecom AB med 6 anställda har köpt av Västeråsföretaget QuickNet. Affinity Telecom har varit aktiva på den svenska telemarknaden sedan 1994 och erbjuder tjänster inom IP-telefoni, fast telefoni, mobiltelefoni och ADSL. Bolaget omsätter drygt 10 miljoner och har cirka 4500 privatkunder och 1000 företagskunder.

I och med förvärvet av Affinity får vi in värdefull kompetens och erfarenhet av att producera bra och prisvärda telefonilösningar till både privatpersoner och företag säger QuickNet´s VD Jan Synnersten.

Telefonimarknaden i Sverige minskar men vi tror att många fortfarande behöver och vill ringa till låga priser från sina hem och företag säger Daniel Forslund, VD och ägare till Affinity Telecom AB. QuickNet har efter förvärvet av Affinity Telecom cirka 3500 företagskunder och 6500 privatkunder inom telefoni-, webb- och bredbandstjänster.