Momentum köper 70% av TriffiQ Företagsprofilering

Momentum köper 70% av TriffiQ Företagsprofilering

Börsnoterade handelskoncernen Momentum Group köper 70% av TriffiQ Företagsprofilering. TriffiQ är en av Stockholms största återförsäljare inom produktmedia såsom profilkläder, arbetskläder och presentreklam. Företaget finns i Hammarny Sjöstad och omsätter årligen ca 71-73 miljoner kronor.

Vi på TriffiQ Företagsprofilering är väldigt stolta och glada över den utveckling vi haft de senaste åren – inte minst tack vare att just ni följt med oss på denna resa.
Det inspirerar oss att fortsätta utmana och utvecklas för att behålla vår position som en av landets största yrkes- och profileringsföretag med vår unika bredd av arbetskläder, produktmedia och display. Vi på TriffiQ ser fram emot att fortsätta vår positiva långsiktiga utveckling tillsammans med alla er – våra kunder och leverantörer – och med en ny stark ägare som delar både våra värderingar och mål. Välkomna ombord för en spännande resa säger Tommy Hedlund, VD på TriffiQ.

TriffiQ kommer fortsätta att drivas som ett självständigt nischbolag med samma personal och ledning som tidigare i enlighet med Momentum Group-koncernens filosofi med decentraliserat affärsansvar. Momentum äger sedan tidigare bland annat återförsäljarkedjan TOOLS och Mercus Yrkeskläder.