Skinande hem hjälper dig med flyttstädningen

Skinande hem hjälper dig med flyttstädningen

Skinande Hem arbetar med flyttstädning i de norra delarna av Stockholm, t ex i Täby, Åkersberga, Vaxholm, Danderyd och Sollentuna. Många kunder tycker att det blir alldeles för jobbigt att både packa sina tillhörigheter på ena stället och sedan behöva städa också. Det är så mycket roligare att få lägga krutet på att packa upp sakerna i sitt nya hem och se till att få det mysigt och ombonat i den nya bostaden.

Funderar du på om du ska städa själv eller välja att ta hjälp – tänk på att städningen måste utföras noggrant och att man kan bli ersättningsskyldig om man slarvar. Ditt gamla boende ska i princip vara kliniskt rent, inga fläckar, dammråttor eller annat skräp får finnas kvar när den nya hyresgästen flyttar in.