Över 26 miljoner resenärer på Arlanda

Över 26 miljoner resenärer på Arlanda

Arlanda flygplats norr om Stockholm växer vidare och under 2017 reste över 26 miljoner resenärer till eller från Arlanda. Det är en ökning med 1,9 miljoner resenärer jämfört med 2016. Arlandas långsiktiga målsättning ligger på att nå upp till 70 miljoner årliga resenärer. I takt med att antalet resenärer ökar även behovet av parkering för dem som reser till Arlanda med bil eller mc. Flygplatsen driver själva både parkeringshus, korttidsparkeringar och långtidsparkeringar vid Arlanda. Dessa parkeringar kompletteras sedan med ett antal privata parkeringar där till exempel Benstocken, Måby och Lindskrog funnits i massor av år men det finns numera även ett helt gäng nykomlingar. Vill du få en överblick över alla parkeringar så har den nischade webbplatsen bilparkering.com gjort en sammanställning av utbudet.