Köpa konst i Västerås

Köpa konst i Västerås

Köpa konst i Västerås är ett härligt nöje. Vänd dig till Cathrine Öberg, hon har sin atlejé på Solvägen sju, högst upp på krönet av backen i en ljusgrön sekelskiftsvilla.

När du köper konst vill du ju självklart prova hur tavlan kommer att passa i ditt hem. Det är inga problem om du handlar av Cathrine, du kan låna hem tavlan och ha den på din vägg i upp till en vecka för att riktigt kunna känna in hur bra den passar i ditt hem.

Cathrine har sitt galleri på Solvägen 7 i Västerås. Du är välkommen att höra av dig för att boka tid för ett besök. Det brukar bli väldigt trevligt med många vackra tavlor att beskåda och lite bubbel i glaset.

Konst till salu till bra värdebeständiga priser hittar du hos Cathrine. Du kan även beställa tavlor utifrån dina önskemål, t ex storleksmässigt. Du kan även välja om du vill ha tavlan inramad eller inte, om du vill att den ska målas i olja eller akrylfärg.

Oljemålning 90 cm * 90 cm
Angel – såld