Digital byrå Västerås

Digital byrå Västerås

Söker du en digital byrå i Västerås som kan hjälpa till med allt från hemsida till e-postutskick och SEO? QuickNet är en av Västerås äldsta och mest erfarna webbyråer som kan det mesta kring digital marknadsföring. En digital byrå som kan utarbeta smarta strategier så att ditt företag når ut till rätt kunder med rätt budskap är en nödvändighet för de flesta företag idag.

Som du kanske märkt är det svårt att nå igenom bruset av marknadsföring. Kunderna väljer ofta att själva via Google eller Bing att söka efter den information som de behöver och då gäller det att din hemsida rankas högt och att den är lättnavigerad. En hemsida där kunderna tappar bort sig när de klickar runt leder ofta till att de överger den för någon annan hemsida som presenterar informationen bättre. Det gäller att utarbeta en tydlig menystruktur där man lägger lägger de viktigaste produktgrupperna eller tjänsterna som man tillhandahåller. Därifrån kan kunderna sedan enkelt klicka sig fram och läsa om just den produkt / tjänst som de söker.

Att använda sig av referenskunder är ett gammalt knep som fortfarande håller. Det känns tryggare för kunden att kunna läsa om vad andra tycker om ditt företag och hur nöjda de är med sin upplevelse av att göra affärer med er. Presentera gärna referenskunderna med både namn och bild och en kort text om vad projekten handlade om.