SEO byrå Västerås

SEO byrå Västerås

Söker du en SEO byrå i Västerås som verkligen ger valuta för pengarna? QuickNet har många års erfarenhet av att hjälpa företag med SEO. Bästa sättet att öka trafiken till din hemsida är att identifiera vilka sökord som kunderna använder oftast och sedan se till att matcha sökorden med rätt regioner.  Det kan låta enkelt med det är mycket som man måste känna till när man optimerar en hemsida.

Googles algoritmer tar hänsyn till ungefär 200 olika faktorer på hemsidan och algoritmerna ändras då och då så optimering är ett löpande arbete som egentligen aldrig blir klart. Bland de viktigaste faktorerna är att du döper dina enskilda sidor på hemsidan till rätt namn – vilket oftast är en kort förklaring om vad sidan innehåller. Har du information på sidan om vaniljglass så ska sidan heta just så ”vaniljglass”. Det är också viktigt att ordet ”vaniljglass” förekommer i texten, se till att få med det ett par gånger men inte för mycket. Återkommer ordet för många gånger anar Googles algoritmer att det är något lurt på gång och de rankar istället ned din hemsida.

Det allra bästa du kan göra för att din hemsida ska rankas högt är att se till att den innehåller bra, relevant information. Se till att kunden hittar den information som hen söker efter och gör det sedan lätt för kunden att kontakta dig, t ex genom att lägga in ett kontaktformulär på sidan.