Hårtransplantation i Stockholm

Hårtransplantation i Stockholm

Hårtransplantation gör så mycket för utseendet och självkänslan, livet känns så mycket bättre när man slipper irritera sig på kala fläckar och högt hårfäste. IlterClinic i Stockholm har över tjugo års erfarenhet av att transplantera hår och ge patienterna sitt naturliga och vackra hår tillbaka.

IlterClinic arbetar med en revolutionerande teknik som gör minsta möjliga trauma för patienten. De använder sig av väldigt små verktyg och kan hantera varje hårsäck separat för att ge minsta möjliga skada. Arbetssättet kallas för FUE tekniken och har utvecklats av Dr Demir Ilter. Han har arbetat med hårtransplantationer under väldigt många år och kan verkligen sin sak.

Moderna hårtransplantationer får ett mycket naturtroget resultat. Med hjälp av mikrokirurgisk teknik skapas flyttas hårsäckar från ett område till ett annat. Resultatet blir utifrån hur mång hårsäckar som finns att tillgå i givarområdet. Dessa hårsäckar är genetiskt programmerade att leva under lång tid, ofta hela din livstid. Efterfrågan beror på hur stort område som behöver täckas med nya hårsäckar. För att skapa ett snyggt och naturligt utseende tas hårsäckar från områden med tät hårväxt och flyttas till de kala områdena. Om det är många hårsäckar som behöver flyttas delas ingreppen upp på två separata tillfällen.