Kablage mellan styrrobot skåp

Kablage mellan styrrobot skåp

Behöver du ha kablage för att koppla ihop dina styrrobot skåp? Hos Swerob i Västerås kan du köpa funktionella och specialanpassade kablage som passar de flesta styrrobot skåp. Det är viktigt att du får rätt kablage till rätt skåp då det finns många varianter av ABB kablage. Kablaget kopplas till robotfoten och leder sedan upp genom roboten till motorer, enkoderkort och övriga kopplingspunkter.

Det är inte helt lätt att veta vilket kablage som behövs, det beror på vilken modell av industrirobot som du har och även på vilken årsmodell det är på roboten. Det är självklart även viktigt att se till vilka funktioner som roboten har så att kablaget passar ihop med detta.

Du kan få bra hjälp av Swerob när du ska välja kablage. De har mångårig erfarenhet av att välja bästa kablage till ABB robotar.