Veckostädning i Täby

Veckostädning i Täby

Skinade Hem är ett företag som har stor erfarenhet av veckostädning på flera orter runt Stockholm, de arbetar bland annat i Täby, Åkersberga, Bromma, Danderyd och Lidingö. Veckostädning i Täby brukar inte ta mer än ca två timmar så priset blir överkomligt särskilt nu när det finns RUT avdrag.

Du kan välja hur ofta du vill ha det städat hemma, t ex varje vecka eller varannan vecka. Har du lite tid över och vill städa själv ibland så kan du välja att bara ha veckostädning via Skinande Hem en gång i månaden.

Det är många faktorer som påverkar hur ofta du behöver städning, t ex hur stort du bor, hur många personer som bor i bostaden och om ni har husdjur. Både katt och hund släpper ju ifrån sig hår och tassarna lämnar små avtryck både här och där.

Det vanligaste är att man väljer att ha städning varannan vecka. Det brukar räcka för de flesta. Det blir då en rejäl städning med dammtorkning, dammsugning och svabbning av golv.

Känslan att ha det rent och fint hemma är fantastisk och doften av såpa är härlig. Alla produkter som Skinande Hem använder sig av är miljövänliga och biologiskt nedbrytbara.