Privat IVF

Privat IVF

Privat IVF är ett fantastiskt hjälpmedel om du har problem att bli gravid. Ibland så vill det sig inte riktigt när man vill skaffa barn, längtan efter en bebis är stor men det är inte alltid som man lyckas bli gravid. Många par har fått hjälp via privat IVF när den offentliga vården inte erbjuder IVF.

En IFV behandling börjar alltid med en grundlig utredning. Ert fysiska och psykiska hälsotillstånd går igenom och man tittar även på om det finns några uppenbara orsaker till infertilitet, t ex sjukdom, medicinering eller ärftlighet. För mannens del behövs ett spermaprov.

Det finns många anledningar till att man kan ha svårt att bli gravid. Felaktig kost, övervikt, för hård träning eller näringsbrist kan leda till rubbningar i hormonsystemet i kroppen. Det finns mycket som man kan göra själv för att förbättra sina chanser att bli gravid innan man behöver ta till IVF metorder.

Om man gjort allt man kan så är det skönt att veta att det ofta blir mycket bra när man använder sig av Privat IVF. Metoden är mycket säker och personalen som sköter behandlingen är välutbildade.