Nålfiltsmatta till din mässa och event

Nålfiltsmatta till din mässa och event

Behöver du en snygg nålfiltsmatta till din mässa eller till ditt event? Nålfiltsmattor är bland de bästa underlag du kan ha i din mässmonter, de är lätta att hantera, snygga och bekväma för kunden att gå på.

Nålfiltsmattor är slitstarka och fungerar mycket bra i miljöer där man ställer stora krav. Offentliga miljöer där många människor vistas ställer stora krav på underlaget. Det ska vara slitstarkt men samtidigt snyggt och bekvämt. Nålfiltsmattor finns i många olika tjocklekar och färger, du kan t ex välja att ha en extra snygg röd matta om du har ett extra festligt ”röda mattan” event.

Nålfiltsmattor kan antingen säljas skräddarsydda för ditt event eller också kan du köpa din matta på rulle. Det finns nålfiltsmattor för alla typer av event eller mässor, t ex för bröllop, köpcentrum eller invigningar. Att gästerna möts av en vacker funktionell matta gör att de får ett mycket positivt intryck av ditt event redan i dörren.