Byta tak i Västerås

Byta tak i Västerås

När en husägare i Västerås upptäckte att hans tak behövde bytas ut var han osäker på vad han skulle göra. Garantin på hans högkvalitativa takpannor hade gått ut, och han ville inte nöja sig med ett tak av sämre kvalitet. Han gjorde lite efterforskningar och hittade ett företag som erbjöd ett takbyte där de använde sig av papp. Installationen skulle vara av hög kvalitet och komma med en garanti, så han bestämde sig för att satsa på det.

Installationen gick snabbt och enkelt, och det nya papptaket såg fantastiskt ut! Det var till och med mer prisvärt än de andra tillgängliga alternativen, så husägaren var mycket nöjd med sitt beslut. Det var inte ens något problem när det regnade. Papptaket hade ett tjockt lager tjära under pappen vilket gjorde taket helt vattentätt.