Hållbar och miljövänlig fastighetsförvaltning

Hållbar och miljövänlig fastighetsförvaltning

Miljövänlig fastighetsförvaltning är en förutsättning för ett hållbart miljöarbete. Minimal belastning på miljön kombinerat med maximal kundnytta är ett vinnande koncept. Det är många faktorer att ta hänsyn till när man arbetar med fastighetsförvaltning och har miljön som en viktigt komponent. Ekonomi, miljö och sociala aspekter måste samverka för att skapa balans. Lågt resursutnyttjande och långsiktigt miljöarbete kombinerat med bra ekonomiska lösningar är ett effektivt sätt att arbeta.

LT Konsult och fastighetsförvaltning i Västerås är ett företag som tagit miljöarbetet på stort allvar. De implementerar miljötänk i allt de företar sig i sin verksamhet och utvärderar regelbundet sina insatser. Ett exempel på miljötänk som de använder sig av är elbilar. Hela företagets bilflotta är numera utbytt till elbilar och det fungerar alldeles utmärk i och med att bilarna laddas både på lunchrasten och över natten.